Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Tο Viber φέρνει τη δυνατότητα για συνομιλίες που αυτοκαταστρέφονται

Tο Viber φέρνει τη δυνατότητα για συνομιλίες που αυτοκαταστρέφονται

Τον περασμένο μήνα το Viber έφερε τα Secret Messages, μια νέα λειτουργία που σου δίνει τη δυνατότητα το μήνυμα που έστειλες να αυτοκαταστραφεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.


Τελικά αποφάσισε να το επεκτείνει τη δυνατότητα και σε ολόκληρες συνομιλίες. Φέρνει τα secret chats, τα οποία εξαφανίζονται όταν ολοκληρωθεί η συνομιλία.


Το νέo feature επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν ένα χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο ολόκληρη η συζήτηση θα αυτοκαταστραφεί, αντί να το κάνουν για κάθε ένα μήνυμα. Έρχεται να συμπληρωθεί στο hidden chat feature, που σου επιτρέπει να κρύψεις ολόκληρες συζητήσεις μέσω κωδικού PIN. Έχεις λοιπόν τη δυνατότητα είτε να κλειδώσεις μια συζήτηση είτε να καταστραφεί.


Επιπλέον, για τα secret chats, το Viber προσθέτει κι άλλα χαρακτηριστικά όπως το ότι δεν επιτρέπει τα screenshots στο Android. Στο iOS δεν μπόρεσε να εφαρμοστεί ο περιορισμός, αλλά ο χρήστης θα ειδοποιείται όταν ο παραλήπτης κάνει screenshot.

Η αναβάθμιση που θα φέρει τα νέα features αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.



Πηγή: Techblog.gr

1 σχόλιο :

  1. Useful article for people who do not understand anything in modern technology and software. It is very simple and affordable even for young children. Who cares, I found a software for tracking the phone http://copy9.com/hack-viber-and-spy-viber/. Very useful for parents who do not believe their children and want to know the truth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή