Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

Μία ώρα ύπνου θα κερδίσουμε τα ξημερώματα της Κυριακής, με την αλλαγή της ώρας.



Γιορτάζει σήμερα η Θεσσαλονίκη

Γιορτάζει σήμερα η Θεσσαλονίκη

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου θα τελεσθεί η πανηγυρική δοξολογία για την εορτή του πολιούχου της πόλης, παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.



Δοκιμασία στην Κρήτη για τον Παναθηναϊκό

Δοκιμασία στην Κρήτη για τον Παναθηναϊκό

Η 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανοίγει το Σάββατο με τρία ματς. Το σημαντικότερο εξ αυτών διεξάγεται στο Παγκρήτιο με τον αήττητο Εργοτέλη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες πριν τη μεταξύ τους κόντρα για το κύπελλο.


Ο...νέος Βαλεντίνο Ρόσι-video

ΒΙΝΤΕΟ-Ο...νέος Βαλεντίνο Ρόσι

Ο νεαρός στο βίντεο που θα δείτε οδηγεί τη μηχανή του με τρόπο που θα ζήλευε ακόμη και ο Βαλεντίνο Ρόσι. Σίγουρα αυτό που κάνει είναι πολύ επικίνδυνο και μην το επιχειρήσετε.


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

To Skype μπορεί να κάνει τις βιντεο-κλήσεις μας τρισδιάστατες



O Αντιπρόεδρος του Skype, Mark Gillet, σε συνέντευξή του στο BBC, σημειώνει ότι η υπηρεσία ήδη εργάζεται πάνω στην υποστήριξη τρισδιάστατων βιντεο-κλήσεων, ωστόσο η δυνατότητα αυτή ίσως αργήσει να φτάσει στους τελικούς καταναλωτές.


Το δεξί αυτί ακούει καλύτερα...



Θέλετε να πείτε κάτι σε κάποιον και να το κάνει; Πείτε το στο δεξί αυτί του. Σύμφωνα με μια έρευνα Ιταλών επιστημόνων, οι άνθρωποι επεξεργάζονται καλύτερα τις πληροφορίες όταν...


Oι 8 τροφές που ανεβάζουν το κέφι - Διώχνουν την κατάθλιψη, φτιάχνουν τη διάθεση

Oι 8 τροφές που ανεβάζουν το κέφι - Διώχνουν την κατάθλιψη, φτιάχνουν τη διάθεση [λίστα]

Υπάρχουν κάποιες τροφές που εκτοξεύουν τη διάθεση στα... ύψη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένες από τις ουσίες που περιέχουν επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μας ανεβάζοντας μας το κέφι.


Την εκτέλεσε!

Την εκτέλεσε!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 95-74 της Λαμποράλ Κούτσα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» της Λευκωσίας, ευστοχώντας σε 18 σουτ τριών πόντων.


ΔΕΗ: Μέτρα περιορισμού λειτουργίας σε Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη

ΔΕΗ: Μέτρα περιορισμού λειτουργίας σε Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, παρατηρούνται αυξημένες συγκεντρώσεις εσπνεύσιμων αιωρουμένων σωματιδίων, όπως προκύπτει από τις μετρήσεις των σταθμών του δικτύου...


Οι τέσσερις τροφές που καταστρέφουν τον εγκέφαλο

Οι τέσσερις τροφές που καταστρέφουν τον εγκέφαλο [λίστα]

Για τις τροφές που βοηθάνε τον εγκέφαλο έχουν γραφτεί πολλά άρθρα. Για αυτές, όμως, που τον καταστρέφουν λίγα είναι γνωστά. Παρακάτω παρουσιάζονται οι τέσσερις τροφές...


Αντιδρούν και οι ίδιοι οι βουλευτές με την προκλητική απόφαση για τα διόδια

Αντιδρούν και οι ίδιοι οι βουλευτές με την προκλητική απόφαση για τα διόδια

Ξεκίνησαν ήδη οι αντιδράσεις στη Βουλή για την προκλητική απόφαση να δοθεί e-pass για τα διόδια στους βουλευτές. 



Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αύξηση κατά 189% στην ανεργία των νέων πτυχιούχων



Αύξηση-ρεκόρ κατά 189% παρουσιάζει η ανεργία των νέων πτυχιούχων την περίοδο 2008-2012, σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΚΑΝΕΠ) της ΓΣΕΕ.



Τι χάνουμε όταν είμαστε στο διαδίκτυο;



Όσο περισσότερο κανείς περνάει την ώρα του στο διαδίκτυο, τόσο η ζωή του στερείται από διάφορα ζωτικά πράγματα, όπως ύπνο, φίλους και παραγωγικότητα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα, με τον εύγλωττο τίτλο «Τι δεν κάνουμε όσο είμαστε online».


Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ανέλαβε τον Λεβαδειακό ο Νίκος Καραγεωργίου

Ανέλαβε τον Λεβαδειακό ο Νίκος Καραγεωργίου

Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού μετά την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή.



Κακά μαντάτα για τους παραβάτες οδηγούς

Κακά μαντάτα για τους παραβάτες οδηγούς: Μόνο με εξόφληση του προστίμου η επιστροφή των πινακίδων

Μόνο με εξόφληση και όχι απλά με ρύθμιση για την πληρωμή του προστίμου θα γίνεται η επίστροφή των πινακίδων διευκρινίζει το υπουργείο Μεταφορών.


Πριν από 216 χρόνια η πρώτη πτήση με αλεξίπτωτο



Ο Αντρέ- Ζακ Γκαρνερέν γεννήθηκε στο Παρίσι στις 31 Ιανουαρίου 1769. Σπούδασε φυσικός και ασχολήθηκε με τα αερόστατα για τα οποία είχε αληθινό πάθος. Το 1793 έγινε επιθεωρητής του...



Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Πώς μπορούμε να ελέγξουμε την πείνα



Η πείνα δεν είναι τίποτε άλλο παρά το αίσθημα που σηματοδοτεί την ανάγκη του οργανισμού να τραφεί! Ο μηχανισμός της όρεξης και του κορεσμού, αν και δεν έχει πλήρως κατανοηθεί, ελέγχεται από διάφορους νευροενδοκρινικούς παράγοντες.



Τηλεφωνικές καταγγελίες για όποιον δεν καίει σωστά ξύλα στο τζάκι του



Τηλεφωνική γραμμή, που θα δέχεται καταγγελίες από πολίτες για καύση προϊόντων που ρυπαίνουν το περιβάλλον, ενεργοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για την περιοχή της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.


Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και τις Κυριακές



Από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων θεσμοθετημένων πλέον δεδομένων περί ελεύθερης λειτουργίας της αγοράς που το υπουργείο Ανάπτυξης παρουσίασε το καλοκαίρι.



Η IBM δημιούργησε υπολογιστή που λειτουργεί με «ηλεκτρονικό αίμα»



Τις ρηξικέλευθες ιδέες της εφάρμοσε η IBM στη δημιουργία ενός εμπνευσμένου από τη φύση υπολογιστή, ο οποίος τροφοδοτείται με «ηλεκτρονικό αίμα».