Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη των εκλογών


Μ΄ ένα χαμόγελο απάντησε ο Λουκάς Παπαδήμος στο ερώτημα των δημοσιογράφων που καλύπτουν την επίσημη επίσκεψη του στην Κύπρο, για το αν υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής εκλογών.


Με την επιστροφή του Πρωθυπουργού από την Κύπρο θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ανακοίνωση της επίσημης ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών.
Όπως έχει αποκαλύψει το real.gr μέσα στην Μ. Εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να του ανακοινώσει και επίσημα την ακριβή ημερομηνία που όλα δείχνουν πως θα είναι η 6η Μαίου.
Τη Μ. Τρίτη «κλείνει» η βουλή Την Μεγάλη Τρίτη ολοκληρώνεται το νομοθετικό έργο και «κλείνουν» οι εργασίες της Βουλής, ενόψει του Πάσχα.
Το γεγονός ότι τη Μεγάλη Δευτέρα το πρωί συνεδριάζει η Ολομέλεια - κάτι σπάνιο στα κοινοβουλευτικά χρονικά - παραπέμπει, κατ’ εκτίμηση πολλών, σε προκήρυξη εκλογών ενδεχομένως και την Μεγάλη Τετάρτη.
Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε το τελευταίο νομοσχέδιο, που αφορά σε ρυθμίσεις για το ΙΚΑ - ΕΤΕΑΜ, να εισαχθεί προς ψήφιση την Μεγάλη Δευτέρα το απόγευμα και να ολοκληρωθεί την Μεγάλη Τρίτη.
Την Παρασκευή εισάγεται για να ψηφιστεί σε συνεδριάσεις -η δεύτερη τη Μ. Δευτέρα- το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που ρυθμίζει θέματα τοπικής ανάπτυξης, αυτοδιοίκησης και αποκεντρωμένης διοίκησης («νέος Καλλικράτης»).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου