Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

«Ευχαριστώ» σε Ζέλικο και από Αγγελόπουλο



Μαθήματα ήθους από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο που ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. 

«Σ’ ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να έχεις υγεία και καλή τύχη» ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου - πατέρα του Γιώργου και του Παναγιώτη, ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός- προς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς λίγες ώρες μετά το διαζύγιο του Σέρβου τεχνικού με τον Παναθηναϊκό.

Στο ξενοδοχείο Hilton βρέθηκε προ ημερών και λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Goal τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού πλήσιασε ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του Σέρβου θέλησε να του ευχηθεί και να τον ευχαριστήσει για τα όσα πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αμέσως σηκώθηκε από την θέση του -δείγμα σεβασμού- και αφού άκουσε προσεκτικά τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, τον ευχαρίστησε και ήταν φανερά συγκινημένος από ένα περιστατικό που φυσικά τιμά τον πάτερα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ αλλά πάνω απ’ όλα αποτελεί παράδειγμα για όλους.
πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου