Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Νερό με τ' όνομα του ΟΦΗ θα πίνουν στην Κρήτη!



Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία εμφιάλωσης νερού Βοθύλια ΑΕ, που πλέον θα παράγει και θα διανέμει το νερό με το διακριτικό τίτλο ΠΑΕ ΟΦΗ Η2Ο


Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία εμφιάλωσης νερού Βοθύλια ΑΕ, που πλέον θα παράγει και θα διανέμει το νερό με το διακριτικό τίτλο ΠΑΕ ΟΦΗ Η2Ο, ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Από πλευράς της ΠΑΕ μίλησαν ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης και β' διευθυντής του εμπορικού τμήματος, Πάνος Κατσαΐτης, την εταιρεία Βοθύλια ΑΕ εκπροσώπησε ο Γιάννης Μαρκουλάκης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο διευθυντής μάρκετινγκ των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, απ' όπου και θα γίνεται αρχικά η πώληση, Βαγγέλης Αποστολάκης.

Ο Ανδρέας Μανουσάκης είπε αρχικά: "Σας καλωσορίζω στην παρουσίαση και θέλω να πω, πως πρώτον ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Σήμερα παρουσιάζουμε το νερό ΟΦΗ. Το νερό είναι ένα καθημερινό αγαθό. Το νερό ΟΦΗ κάνει την εμπορική μας αξία μεγαλύτερη και ευχαριστούμε τον κ. Κοτσαΐτη για αυτό. Καλώ τον κόσμο να προτιμήσει τα προϊόντα. Ο ΟΦΗ, θέλω να τον παρουσιάσω και μεταφορικά με το σύνθημα ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει, έχει και νερό. Το νερό που είναι από τα δύο ισχυρότερα στοιχεία της φύσης έχει το όνομα του ΟΦΗ".

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πάνος Κοτσαΐτης: "Είναι σημαντική μέρα γιατί μια ομάδα παρουσιάσει το νερό της. Για μας είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε μεγάλη στήριξη. Είναι σημαντικό γιατί η δύναμη του ΟΦΗ είναι ο κόσμος του. Βάζουμε ένα προϊόν στην αγορά, που δεν είναι πολυτελείας, ένα καθημερινό προϊόν και το νερό θα πω μεταφορικά είναι για την ομάδα μια γουλιά για να ξεδιψάσει. Υπάρχει ένα πλάνο εξυγίανσης, που είναι το πιο σημαντικό θέμα. Η σημερινή μας κίνηση είναι σημαντική και σε αυτό το πλάνο. Το νερό είναι υψηλής ποιότητας και θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρείες εμφιάλωσης".

Τελευταίος μίλησε ο κ. Μαρκουλάκης, εκπρόσωπος της εταιρείας εμφιάλωσης, ο οποίος τόνισε: "Θέλω να συγχαρώ την ΠΑΕ για αυτή την πρωτοβουλία. Ο ΟΦΗ είναι μια ιδέα, ένα σύμβολο και κάνει μια υπέρβαση που κάνει ένα άνοιγμα μη αθλητικό. Ο ΟΦΗ είναι μαθημένος για τα δύσκολα. Είναι ένα προϊόν με ανταγωνιστική τιμή και ελπίζω αυτό να είναι η αρχή και για άλλα προϊόντα που θα φέρουν την ονομασία ΟΦΗ. Είναι κάτι καινούργιο και στόχος είναι να βγει και εκτός Κρήτης.Θα υπάρχει αποκλειστική διάθεση στα Σ/Μ Χαλκιαδάκης μέχρι την αρχή του έτους. Γίνεται μια νέα αρχή, θέλουμε να δούμε πως θα πάει και θα κινηθεί στην αγορά".




Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου