Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Η "βόμβα" έσκασε! Τέλος ο Φέτελ από την Red Bull

Η `βόμβα` έσκασε! Τέλος ο Φέτελ από την Red Bull

Την ανακοίνωση του διαζυγίου Ferrari - Αλόνσο περίμεναν όλοι αλλά από αλλού ήρθε η... έκπληξη. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την Red Bull και όλα δείχνουν ότι θα μετακομίσει στην Ιταλία.


Η Red Bull ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Φέτελ στο τέλος της χρονιάς αν και ο Γερμανός που έχει κατακτήσει και τους 4 τίτλους με την Αυστριακή ομάδα, είχε συμβόλαιο και για το 2015.

Η φετινή χρονιά δεν πήγε καλά για τον Φέτελ ο οποίος ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Η προοπτική της Ferrari φαντάζει δελεαστική και όλα δείχνουν ότι ο Γερμανός θα ντυθεί στα... κόκκινα.

Η Red Bull ανακοίνωσε και τον πιλότο που θα αντικαταστήσει τον Φέτελ. Αυτός είναι ο Ντάνιλ Κβίατ που φέτος έκανε την πρώτη του χρονιά στην Formula 1 με την Toro Rosso.

Όσον αφορά στον Αλόνσο, είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του διαζυγίου με την Ferrari. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο ως το 2016 αλλά οι σχέσεις του με την ιταλική ομάδα είναι σε οριακό σημείο. Ο 2 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αναμένεται να μετακομίσει στην McLaren η οποία το 2015 θα τρέξει με κινητήρα Honda.


Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου