Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Από την Τούμπα για το νταμπλ

Από την Τούμπα για το νταμπλ

Έτοιμος για την πρώτη από τις τρεις μεγάλες αναμετρήσεις που θα χρειαστούν να επικρατήσει ώστε να πανηγυρίσει το 28ο κύπελλο και 18ο νταμπλ στην ιστορία του είναι ο Ολυμπιακός.

Στην «καυτή» Τούμπα οι ερυθρόλευκοι έχουν σχεδιάσει για σήμερα (19.30, REAL FM, ΟΤΕSPORT 3, live pamesports.gr) έναν τρόπο παιχνιδιού παρόμοιο με αυτόν στο ματς πρωταθλήματος, όταν με τις δημιουργίες του Φορτούνη και τα γκολ των Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς, ο Ολυμπιακός είχε πάρει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Το γκολ είναι ο βασικός στόχος για τον Σίλβα και τους παίκτες του, καθώς αν σκοράρει απόψε ο Ολυμπιακός θα έχει διευκολύνει αφάνταστα το έργο της πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκανε δοκιμές ενδεκάδας και περιμένει την απόλυτη ετοιμότητα κάποιων παικτών ώστε να οριστικοποιήσει τα πλάνα του.

Η παραμονή του Καπίνο στην εστία για τα ματς του κυπέλλου έχει σοβαρή πιθανότητα και την Τούμπα. Ο Ελαμπντελαουί δεν είναι απολύτως εντάξει αλλά προσπαθεί να παίξει βασικός, με τον Σαλίνο αριστερό μπακ. Αν δεν μπορέσει ο Νορβηγός θα είναι δεξιά ο Σαλίνο και αριστερά ο Τσιμίκας. Στόπερ ο Σιόβας με τον Μποτία, εκτός αν ο Έλληνας αμυντικός δεν είναι 100% ok οπότε θα παίξει πάλι βασικός όπως γίνεται συνεχώς στα τελευταία ματς ο Ντα Κόστα.

Ο Μιλιβόγεβιτς θα έχει δίπλα του τον Καμπιάσο στη μεσαία γραμμή, με τον Κασάμι πάντως να έχει κάποιες πιθανότητες. Ο Φορτούνης θα είναι πλέι μέικερ, με Φουστέρ και Σεμπά στις πτέρυγες και τον Ιντέγε σέντερ φορ. Ωστόσο ο Πουλίδο με τον Ντομίνγκες δεν θα είναι έκπληξη αν τελικά μπουν στις επιλογές του Σίλβα που συνηθίζει να κάνει εκπλήξεις στα τελευταία παιχνίδια και κυρίως να κρύβει τα σχέδιά του στις προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι από χτες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και η αποστολή περιμένει ότι θα υπάρξουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό σε βάρος της πριν, στη διάρκεια και μετά το ντέρμπι.



Πηγή: pamesports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου