Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Κονέ - Μαβινγκά - “Σενάριο” για Ταχτσίδη

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Κονέ - Μαβινγκά - “Σενάριο” για Ταχτσίδη

Στο “τριφύλλι” εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κλείσουν τα μετεγγραφικά “μέτωπα” που υπάρχουν, αφού μέχρι στιγμής πέρα από επαφές και συζητήσεις...

 δεν έχει προκύψει κάποια συμφωνία.

Μια από τις βασικές επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Κονέ, με τους “πράσινους” να προσπαθούν να πείσουν την Ουντινέζε να αφήσει τον παίκτη δανεικό έστω για ένα χρόνο, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ως βασικός (πολύ σημαντικό το να αποφασίσουν οι Ιταλοί να καλύψουν το μισό συμβόλαιο του παίκτη, που παίρνει 800.000 ευρώ).

Την ίδια ώρα, το “tuttomercatoweb” επιβεβαιώνει ότι ο Παναγιώτης Κονέ είναι κοντά στον Παναθηναϊκό και κάνει λόγο και για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη που ανήκει στην Τζένοα. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και πως αναμένεται να υπάρξει οριστική κατάληξη τις προσεχείς εβδομάδες.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η περίπτωση του Κρις Μαβινγκά. Ο 25χρονος παίκτης προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Στραματσόνι να έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά και τη Ρούμπιν Καζάν, που δεν τον υπολογίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου