Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Χορός εκατομμυρίων στα πόδια του Μανωλά-Τον θέλει σαν τρελός ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Χορός εκατομμυρίων στα πόδια του Μανωλά-Τον θέλει σαν τρελός ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς βλέπει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να χτυπούν απανωτά...



limit up και αναμφίβολα το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί διακαώς να φέρει στους κόκκινους διάβολους τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun έχει πείσει τη διοίκηση φημισμένης αγγλικής ομάδας να προσφέρει στους «τζιαλορόσι» πρότασης ύψους 55 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Πάντως όπως επισημαίνει στο εν λόγω δημοσίευμα οι Ρωμαίοι δεν είναι διατεθειμένοι να πουν το «ναι» με το παραπάνω ποσό και φέρονται να αξιώνουν από τη Γουνάιτεντ το ποσό των 60 εκατ. Ευρώ για να ανάψουν το πράσινο φως στη μετακίνηση του Μανωλά.

Ο 25χρονος στόπερ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019, θεωρείται από τον Πορτογάλο προπονητή η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της συχνά προβληματικής αμυντικής γραμμής της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον λαμβάνειν χρήματα από τη μεταπώληση του Μανωλά, καθώς το σχετικό δικαίωμα εξέπνευσε στις 31 Αυγούστου του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου