Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

«Bουνό» τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

«Bουνό» τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Τα προβλήματα δε σταματούν για τον Παναθηναϊκό ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».



Μετά τους Διαμαντή Χουχούμη και Νίκο Μαρινάκη, που δε γυμνάστηκαν χθες, στο σημερινό πρόγραμμα δε συμμετείχε ούτε ο Γκιγέρμο Μολίνς, ενώ οι Ροντρίγκο Μολέδο και Ράσμους Τελάντερ αποχώρησαν λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκαν.

Το πρόβλημα που έχει στο γόνατο ο Μολίνς εξακολουθεί τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Χουχούμης είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Τρίτης λόγω σύσπασης στο δεξιό γαστροκνήμιο. Προς το τέλος του προγράμματος αποχώρησε και ο Τελάντερ (διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο), ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μολέδο, μόνο που ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός το έκανε για λόγους αποφόρτισης.

Ο τελευταίος, πάντως, δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το ματς της 29ης αγωνιστικής καθώς θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του, αλλά και σε αυτό που ακολουθεί με την ΑΕΛ. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν προλάβει ο Τελάντερ δίπλα στον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας θα χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Στέφανος Ευαγγέλου.

Όσον αφορά τον Μαρινάκη, που δεν έβγαλε όλη την χθεσινή προπόνηση, δεν έχει κάτι σοβαρό και σήμερα γυμνάστηκε κανονικά. Για αύριο έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου