Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Με τον αρχηγό για το «διπλό» στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός



Με τον Βασίλη Σπανούλη «ετοιμοπόλεμο» μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (21:30) την Βαλένθια στην Ισπανία,με στόχο να παραμείνει στην κορυφή της Euroleague.

Το γεγονός ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Μάντζαρη και Αγραβάνη σαφώς και αποτελεί μειονέκτημα για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, η ελληνική ομάδα έχει μάθει να παλεύει και με τα προβλήματά της από την έναρξη της περιόδου και μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά.

Μετά από 9 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός μετρά 6 νίκες και 3 ήττες και με τον αρχηγό του παρόντα μετά από το ξεκίνημα της σεζόν (ο Σπανούλης έπαιξε μόνο σε ένα ματς της Α1 με τον ΓΣΛ Φάρο πριν από περίπου δύο μήνες) θα επιδιώξει να πετύχει την 7η στην 10η αγωνιστική της Euroleague απέναντι στις «νυχτερίδες» που προέρχονται από σερί αποτυχημένων εμφανίσεων,

Η ισπανική ομάδα δεν θα έχει στην 12άδα τον ανέτοιμο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, αλλά λογικά επανέρχεται ο Ράφα Μαρτίνεθ. Η ομάδα του Τσους Βιντορέτα μετρά πέντε σερί ήττες και έχει υποχωρήσει στο 3-6. Ο Έρικ Γκριν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τους Πειραιώτες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία). 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου