Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Παίρνουν «σκούπα» και αλλάζουν το ρόστερ στο Λιμάνι

Παίρνουν «σκούπα» και αλλάζουν το ρόστερ στο Λιμάνι

Ένα μεγάλο «λίφτινγκ» θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς φαίνεται να υπάρχει δυσαρέσκεια για αρκετούς ποδοσφαιριστές.



Κάποιοι θεωρείται ότι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας έως και αδιαφορία, ενώ άλλοι θεωρείται πως ο κύκλος τους στην ομάδα έχει κλείσει.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι οι αλλαγές θα είναι τόσες πολλές, που θα θυμίζουν το 2010, όταν ανέλαβε την ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Άλλωστε, όλα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες θα παραδώσουν τον θρόνο, στον οποίο κάθονται τα τελευταία επτά χρόνια, οπότε μια νέα αφετηρία κρίνεται απαραίτητη. Η οποία, πάντως, δεν φαίνεται να αφορά και τον προπονητή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», σε δύσκολη θέση εν όψει της νέας σεζόν βρίσκονται οι Οφόε, Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Μάρτινς και Μποτία. Ο Βέλγος μέσος εντάσσεται ξεκάθαρα στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή των παικτών που ξεκίνησαν δυναμικά, αλλά στη συνέχεια «ξεφούσκωσαν», ενώ το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ λήγει το καλοκαίρι και μπορεί πλέον να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Δυσαρέσκεια υπάρχει και για κάποιους Έλληνες, αλλά δεν έχουν προκύψει ονόματα, όπως και κάτι για τον τρόπο με τον οποίον θα διαχειριστεί τις περιπτώσεις τους ο Ολυμπιακός. Παράλληλα, στο… μικροσκόπιο βρίσκονται και άνθρωποι που έχουν πόστο στον σύλλογο και εισηγήθηκαν ή άναψαν το «πράσινο φως» για να γίνουν κάποιες από αυτές τις προσθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου