Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Χιμένεθ σε παίκτες: «Υποσχεθείτε πως θα… πεθάνουμε για το κύπελλο»

Χιμένεθ σε παίκτες: «Υποσχεθείτε πως θα… πεθάνουμε για το κύπελλο» | in.gr

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε σήμερα το τραπέζι σε όλη την ομάδα, διοργανώνοντας μπάρμπεκιου στα Σπάτα. Με το παρών να δίνει μεταξύ άλλων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 



Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε μάλιστα για λίγο στους ποδοσφαιριστές του με αφορμή την συγκέντρωση, ζητώντας όρκο νίκης ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ!

Ο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες του, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, πως περιμένει από εκείνους να… πεθάνουν στο γήπεδο για να φέρουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και το κύπελλο! Ενώ παράλληλα τους ζήτησε να δείξουν την ίδια συγκέντρωση και να παραμείνουν ενωμένοι, όπως έχουν κάνει σε όλη τη σεζόν.

«Το σημαντικότερο που θα ήθελα να πω στους ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα μπροστά στον πρόεδρο είναι ότι χωρίς όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα εδώ μαζί μας και έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια μας όλο αυτό το διάστημα δεν θα τα είχαμε καταφέρει!

Ολοι μιλάμε για γκολ και για καθοριστικές ενέργειες και εδώ μπροστά σας έχετε έναν λοχία που δείχνει πάντα θυμωμένος. Γνωρίζετε όμως ότι χωρίς το στήριγμα ολόκληρου του ρόστερ δεν θα τα καταφέρνατε», είπε αρχικά ο Χιμένεθ, ευχαριστώντας έτσι όλο το τιμ που εργάζεται καθημερινά στα Σπάτα.


Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ένα πράγμα θέλω από εσάς από εδώ και πέρα! Να προσπαθήσετε να κερδίσετε το Κύπελλο! Μία υπόσχεση θέλω από εσάς. Μπορεί να παίξουμε καλά, μπορεί να παίξουμε άσχημα. Αυτό που θέλω, όμως, είναι όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσετε να κερδίσετε το κύπελλο. Να τα δώσουμε όλα!

Για αυτό το λόγο η ΑΕΚ είναι διαφορετική ομάδα! Για όσους μιλούν εκτός γηπέδου για εμάς, εμείς θα μιλήσουμε εντός γηπέδου. Μπορεί να κερδίσουμε, μπορεί και να χάσουμε, αλλά για να μας κερδίσουν θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα μας. Και αν χάσουμε θα πρέπει να μπούμε στα αποδυτήρια και από τη στεναχώρια μας να σερνόμαστε στο πάτωμα των αποδυτηρίων».






Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου