Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Στο... χορό του «Ζορμπά» η Super League



Όταν η Super League προγραμμάτιζε τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής, σαφώς και δεν μπορούσε να προβλέψει την επέλαση ενός κυκλώνα, που «σαρώνει» τις τελευταίες ώρες...



τη χώρα και ειδικά τη νότια Ελλάδα.

Ο «Ζορμπάς», λοιπόν, δυνητικά απειλεί να παρασύρει στο... χορό του και τα σημερινά παιχνίδια πρωταθλήματος, παρότι ως τώρα δεν έχει τεθεί θέμα, ενώ η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση.

Οι αγώνες ΟΦΗ-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα είναι «επίφοβοι», καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις οι ισχυροί άνεμοι που αναμένονται κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μπορούσαν να ματαιώσουν τη διεξαγωγή τους.

Αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να συνεφέρει ψυχολογικά την Ένωση μετά από τις ήττες σε Αμστερνταμ και Τούμπα. Ωστόσο, η αναμέτρηση στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς οι Κρήτες διαθέτουν και καλή ομάδα και ιδιαίτερα πιεστική έδρα.

Ο Παναθηναϊκός, που μαζί με τον Άρη είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και μαζί με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ έχουν πετύχει το 4Χ4, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει προβάδισμα για την νίκη.

Οι «πράσινοι» έχουν εξαλείψει την ποινή των -6 βαθμών, γεγονός που τους έχει βοηθήσει πολύ στον ψυχολογικό τομέα, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματά τους.

Στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου, η ΑΕΛ υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε αμφίρροπο αγώνα, στον οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του ο Τζανλούκα Φέστα στον πάγκο των «βυσσινί».

Το σημερινό πρόγραμμα (29/9):

18:15 ΑΕΛ - Παναιτωλικός
19:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 ΟΦΗ - ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου