Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Έμειναν στο «μηδέν» ΟΦΗ και Πλατανιάς! Λύνουν τις διαφορές τους στο «Γεντί Κουλέ»

Έμειναν στο «μηδέν» ΟΦΗ και Πλατανιάς! Λύνουν τις διαφορές τους στο «Γεντί Κουλέ»

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το πρώτο μπαράζ ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ στα Περιβόλια, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, έχοντας πάντως αμφότερες από ένα δοκάρι.


Πρώτα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 70ο λεπτό, αλλά ο Καραγκούνης δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Σωτηρίου, ο οποίος κατάφερε να αγγίξει τόσο όσο χρειαζόταν τη μπάλα για να τη στείλει στο δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με το «διπλό» παραμονής, αλλά η κεφαλιά του Παπαζόγλου στο 84′ βρήκε κι αυτή στο δοκάρι.

Το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στο «Γεντί Κουλέ», την προσεχή Τετάρτη (22/05), στις 7 το απόγευμα, με τον ΟΦΗ να επιθυμεί να σφραγίσει την παραμονή του στη Superleague και τον Πλατανιά να θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.
Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης):
Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (86′ Παπαπουτσογιαννόπουλος), Τσαμούρης (90+1′ Πουρζιτίδης), Μποσέτι, Παπανικολάου, Λουκίνας (65′ Καραγκούνης Β.), Μπιανκόνι, Κόρτσμαν, Σαάντο, Νίλι

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα):
Σωτηρίου, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπράουν, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (75′ Νάστος), Φερέιρα (57′ Γιακουμάκης), Βαζ (75′ Ντίνας), Σασί

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου