Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Φερέιρα... ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ



Σε λιγότερο από 48 ώρες από την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ έκλεισε το νέο του προπονητή!


Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής (30/06) και μετά από αλεπάλληλες επαφές που έγιναν το τελευταίο 24ωρο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε σε πλήρη συμφωνία με τον Αμπελ Φερέιρα, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στο τιμόνι της Μπράγκα.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση της αποχώρησης του Ρουμάνου προπονητή, ο 40χρονος τεχνικός της Μπράγκα βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν αμέσως διαπραγματεύσεις με την ομάδα του πορτογαλικού βορρά, ωστόσο, η πρώτη κρούση που έγινε απορρίφθηκε από τους Ίβηρες, που θεώρησαν μικρό το ποσό που προσέφερε η ελληνική ομάδα.

Το γεγονός ότι ο Φερέιρα δεν ήταν ελεύθερος δυσκόλευε ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Δεσμευόταν με συμβόλαιο με μια ομάδα παραδοσιακά σκληρή στις διαπραγματεύσεις, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη.

Παρά την πρώτη άρνηση των Πορτογάλων οι «ασπρόμαυροι» δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν τις επαφές τους. Τελικά το «deal» επιτεύχθηκε, με τον ΠΑΟΚ να προσφέρει στην Μπράγκα δύο εκ. ευρώ, όσο ακριβώς μπήκαν στο ταμείο της ΠΑΕ από την αποχώρηση του Λουτσέσκου για την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Άμπελ Φερέιρα από την πλευρά του είχε συμφωνήσει με το project που του παρουσιάστηκε και δεν είχε καμία αντίρρηση να εργαστεί στην Ελλάδα, αρκεί να τα έβρισκαν στο οικονομικό οι δύο ομάδες.

Αυτό συνέβη και ο νεαρός τεχνικός αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα είναι διετούς ή, τριετούς διάρκειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου