Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Βελτιωμένη η ΑΕΚ, 1-1 με Μακάμπι Νετάνια



Βελτιωμένη εμφανίστηκε η ΑΕΚ στον τρίτο φιλικό αγώνα της στην Πολωνία, απέναντι στην Μακάμπι Νετάνια, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.


Το αποτέλεσμα σε περίοδο προετοιμασίας είναι το τελευταίο που απασχολεί τους προπονητές, όμως ακόμη κι αυτό θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν οι παίκτες του Μιγκέλ Καρντόσο ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Η Ένωση είχε μεγαλύτερη ενέργεια συγκριτικά με τα παιχνίδια απέναντι σε Ζάμπρζε και Τρέντσιν, ήταν πιο «φρέσκια» και έβγαλε κάποια από τα στοιχεία που ζητά ο τεχνικός της, όπως δημιουργία και έλεγχος του ρυθμού.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη των Ισραηλινών από το ξεκίνημα και στο 22΄ άνοιξε το σκορ από το συνδυασμό των Μάνταλου και Λιβάια, με τον Έλληνα διεθνή και αρχηγό της να τελειώνει τη φάση για το 1-0.

Στη συνέχεια η ελληνική ομάδα έχασε ευκαιρίες, αλλά στο 53΄ ισοφαρίστηκε, όταν αρκετά έξω από την περιοχή ο Γκολομάρ εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Μπάρκας δεν κατάφερε να απομακρύνει.

Σήμερα η ΑΕΚ θα δώσει τον τελευταίο φιλικό αγώνα της στην Πολωνία αντιμετωπίζοντας την Σταλ Στάλοβα, πριν την επιστροφή στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου