Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Εθνική μπάσκετ : Ποιο ρεκόρ κατέρριψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Εθνική μπάσκετ : Ποιο ρεκόρ κατέρριψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο | in.gr

Απομένουν πέντε μόλις ημέρες για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και η «Επίσημη Αγαπημένη» προετοιμάζεται πυρετωδώς για να σταθεί επάξια...



 στα ασιατικά παρκέ, την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε προσωπικό ρεκόρ πόντων με την εθνική, σκοράροντας 26 κόντρα στους Δομινικανούς!

Το σημερινό φιλικό με την Δομινικανή Δημοκρατία (87-75) βοήθησε τον Θανάση Σκουρτόπουλο να βγάλει αρκετά συμπεράσματα, κυρίως για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά και την επιθετική γραμμή, στην οποία δεσπόζει ο Γιάννης.

Ο MVP του NBA αποτελεί το πρώτο φαβορί για να ανακηρυχθεί ο καλύτερος παίκτης και στην Κίνα, ωστόσο η Εθνική μας ομάδα βγαίνει εκτός μεταλλίων σύμφωνα με τα Power Rankings.

Τι έχει να φοβηθεί όμως η «γαλανόλευκη» από την στιγμή που ο Γιάννης μοιάζει ασταμάτητος και φαίνεται αποφασισμένος να καταρρίψει και το σημερινό ρεκόρ; Το μεγάλο στοίχημα που συζητήθηκε ολόκληρο το καλοκαίρι, αποτελεί το «δέσιμο» της ομάδας γύρω από τον «Greek Freak» και έως τώρα τα πράγματα βαίνουν καλώς!

Για την ιστορία ο Γιάννης ξεπέρασε το προσωπικό του ρεκόρ που είχε από τις 27 Αυγούστου του 2015. Τότε στο 92-80 επί της Ολλανδίας για το Τουρνουά «Ακρόπολις» είχε σταματήσει στους 22 πόντους.

Το Παγκόσμιο πλησιάζει και ο MVP είναι «καυτός» και αποφασισμένος για την διάκριση με την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου