Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Πέρασε τον «σκόπελο» του ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα, μέχρι τώρα, που έφυγε όχι με βαθμό αλλά με βαθμούς από το «Θ. Βαρδινογιάννης», καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.


Ο «Δικέφαλος» έφυγε με σπουδαία νίκη από το Ηράκλειο και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με παιχνίδι περισσότερο από τον Ολυμπιακό που υποδέχεται αύριο τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ήταν καλύτερη κι έφτασε δίκαια στη νίκη, που θα μπορούσε να έχει έρθει πιο εύκολα αν οι παίκτες των φιλοξενούμενων δεν είχαν αντίπαλο τον εξαιρετικό Σωτηρίου, που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.

Ο τερματοφύλακας των Κρητικών είπε αρχικά «όχι» στον Λημνιό στο 22΄, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ελ Καντουρί και στο 37΄ επενέβη και στο σουτ του Μπίσεσβαρ.

Τελικά ο ΠΑΟΚ βρήκε το νικητήριο γκολ στο 56΄, όταν οι παίκτες του άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Λημνιός βρήκε τον Μίσιτς κι εκείνος με έξοχο σουτ εκτός περιοχής νίκησε για πρώτη και μοναδική φορά τον Σωτηρίου.

Παρά το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 77΄ ο Ελ Καντουρί δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Έλληνα τερματοφύλακα, με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου