Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Ήττα της Σάκκαρη στην πρεμιέρα του Μπρίσμπεν



Με το... αριστερό μπήκε στο 2020 η Μαρία Σάκκαρη.


Στον πρώτο της αγώνα στη νέα χρονιά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Ναόμι Οσάκα στο Μπρίσμπεν, με την 22χρονη Γιαπωνέζα (νο 3 στον κόσμο) να επικρατεί με 2-1 σετ (6-2, 6-7(4), 6-3) και να περνά στον Β΄ γύρο όπου θα βρει απέναντί της την Αμερικανίδα, Σοφία Κένιν.

Η Οσάκα έκανε δύο διαδοχικά μπρέικ (στο 2-2 και στο 4-2) και σχετικά εύκολα πήρε το πρώτο σετ. Η Σάκκαρη ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο και στο τάι μπρέικ έφτασε στην ισοφάριση.

Μπήκε δυναμικά στο τρίτο σετ η Σάκκαρη, προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο, η Οσάκα έφερε τα πάνω κάτω και μετά από 2 ώρες κι 7 λεπτά έφτασε στη νίκη.

Συνολικά, σημείωσε 16 άσους, δέχτηκε μόνο ένα μπρέικ στον αγώνα και έφτασε στη 12η διαδοχική νίκη της στο tour, αφού έχει να ηττηθεί από τη φάση των «16» του US Open.

Η Σάκκαρη, από την πλευρά της, μετράει τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες από την αντίπαλό της και, πλέον, στρέφει το βλέμμα της στο Australian Open, στο πρώτο μεγάλο Grand Slam της σεζόν, που θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου