Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Παραδόθηκε ο γιος του νεκρού από το φονικό στ' Ανώγεια!

Αστυνομία - Ανώγεια

Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών στο Ρέθυμνο βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι ο 29χρονος γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που αναζητούνταν...



από χθες για συμμετοχή στο φονική συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο 29χρονος παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου και τώρα θα κληθεί να δώσει τη δική του εξήγηση για το αιματηρό συμβάν.

Ο 29χρονος παρέδωσε στις Αρχές και το όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε.

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί αύριο ενώιον του Εισαγγελέα.

Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που εκδόθηκε μετά τις 2 το μεσημέρι, αναφέρονται τα εξής:


Συνελήφθη, σήμερα (03.05.2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία ημεδαπού.
Ειδικότερα, χθες (02.05.2020) το βράδυ, ο ανωτέρω συλληφθείς με την χρήση όπλου, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα ημεδαπό, ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο είχε τραυματίσει με όπλο επίσης θανάσιμα, έναν ακόμη ημεδαπό.
Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνης και Ηρακλείου καθώς και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνης.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.




Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου