Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Τα πολυβόλα της Super League επιστρέφουν

Τα πολυβόλα της Super League επιστρέφουν

Η Super League έρχεται με μεγάλα παιχνίδια. Η πρεμιέρα των play off θα γίνει το Σάββατο με τον αγώνα Άρης-ΟΦΗ και την Κυριακή θα διεξαχθούν τα δύο μεγάλα ντέρμπι...



 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη για το δεύτερο εισιτήριο των προκριματικών του Champions League, το οποίο διεκδικούν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Μαζί με τη Super League επιστρέφουν και τα πολυβόλα του πρωταθλήματος, οι κορυφαίοι σκόρερ των ομάδων. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού προηγείται στον πίνακα των σκόρερ με 17 γκολ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα του Παναθηναϊκού με 12 γκολ. Ακολουθούν, από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα play off, ο Κάρολ Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ με 10 γκολ, ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ και ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο του ΟΦΗ με 9 τέρματα.

Από τον ΠΑΟΚ υποψηφιότητα για τη θέση του πρώτου σκόρερ στα play off βάζουν ο Κάρολ Σβιντέρσκι και ο Ακπόμ Τσούμπα, από την ΑΕΚ ο Νέλσον Ολιβέρα, ο Σέρχιο Αραούχο και ο Μάρκο Λιβάγια, από τον Παναθηναϊκό ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, από τον Άρη ο Μπράουν Ιντέγε και από τον ΟΦΗ ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου