Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Ο Λαπροβίτολα στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού



Με την υπόθεση του Λορέντζο Μπράουν να μην προχωρά, ο Παναθηναϊκός στρέφει αλλού τις προσπάθειες για την ανεύρεση του βασικού του πόιντ γκαρντ ενόψει της νέας περιόδου.


Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, τη δεδομένη χρονική περίοδο πρώτος στόχος των «πρασίνων» είναι ο Νίκολας Λαπροβίτολα. Το όνομα του 30χονου (ύψος 1.93μ) Αργεντινού ήρθε στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο απλή δεν είναι καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός έτους ακόμη με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μερένγκες» δεν σκοπεύουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, με τον ίδιο να περιμένει πρόταση από ομάδα της EuroLeague προκειμένου να αποχωρήσει.

Κάπως έτσι «μπήκε στη μέση» ο Παναθηναϊκός, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να συλλέγουν πληροφορίες τις τελευταίες 3-4 ημέρες, χωρίς ωστόσο να είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Την εφετινή σεζόν ο Λαπροβίτολα είχε 6.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου