Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη (1-0), ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες



Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικτής στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό (1-0), στην πρόβα-τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.


Το ματς κρίθηκε από το γκολ του Άκπομ στο 39ο λεπτό, ωστόσο, οι «πράσινοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, λόγω των διεθνών υποχρεώσεων αρκετών παικτών τους.

Πογιάτος και Φερέιρα είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει αρκετά έως τώρα και σαφώς έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα..

Για το «τριφύλλι» ήταν η δεύτερη σερί ήττα σε φιλικά, μετά από εκείνη από την Λαμία με το ίδιο, μάλιστα σκορ (1-0). Πάντως, στο συγκεκριμένο ματς οι «πράσινοι» έδειξαν πολύ καλύτερο πρόσωπο, ιδιαίτερα στην επίθεση, έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει, τουλάχιστον, την ισοφάριση.

Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους είχαν ένα καλό 20λεπτο στο ξεκίνημα του αγώνα, διάστημα στο οποίο κατάφεραν να σκοράρουν με τον Άκπομ, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης άλλα άστοχος με τους Σαβιέρ, Μακέντα στο πρώτο μέρος και τους Μακέντα, Καρλίτος στο δεύτερο μέρος να μην μπορούν να «τελειώσουν» κλασικές ευκαιρίες.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντάνι Πογιάτος):
Χριστογεώργος, Σάντσες (82' Σαμαράς), Βέλεθ (70' Καραγιάννης), Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Αγιούμπ, Σερπέζης, Τζαβίδας (60' Αθανασακόπουλος), Καρλίτος, Μακέντα, Σαβιέρ (77' Χατζηγιοβάνης).

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα):
Ζίβκοβιτς (60' Ρέι), Βαρέλα (60' Κουλιεράκης), Κρέσπο, Μιχόγεβιτς (72' Παναγιώτου), Λύρατζης, Σβαμπ (46' Νινούα), Εσίτι, Μπίσεσβαρ (70' Βρακάς), Ζαμπά (89' Γιαξής), Άκπομ (60' Κούτσιας), Σβιντέρσκι (60' Ταχάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου