Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Στα ημιτελικά η Εθνική πόλο Ανδρών



Η ασημένια Ολυμπιονίκης Εθνική ομάδα των Ανδρών παραμένει ακλόνητη στην παγκόσμια ελίτ και με εμφατική νίκη 16-11 επί των ΗΠΑ, στον προημιτελικό...

του 19ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος, στη Βουδαπέστη, προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Την ερχόμενη Παρασκευή (1/7) θα τα δώσει όλα στον ημιτελικό, απέναντι στη νκήτρια του τελευταίου σημερινού προημιτελικού Ουγγαρία – Ιταλία για να περάσει στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει ακόμα και την παγκόσμια κορυφή, που της ξέφυγε για λίγο πέρυσι στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.

Η Εθνική κυριάρχησε σε όλους τους τομείς με τους Αμερικανούς, οι οποίοι, όμως, κατάφεραν να αντιστέκονται μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου (7-7), καθώς η Εθνική είχε βρεθεί να προηγείται με 3-1 και 4-2 και 6-5.

Στη συνέχεια και παρά το γεγονός ότι βγήκε με αναγκαστική αλλαγή ο βασικός τερματοφύλακας Μάνος Ζερδεβάς, λόγω τραυματισμού στο δάχτυλο, οι διεθνείς ξεπέρασαν το σοκ, ο αντικαταστάτης του Παναγιώτης Τζωρτζάτος βρήκε τον καλό του εαυτό, η άμυνα έπαιξε και πάλι τον ρόλο της και με επιθετικές λύσεις με όλους τους τρόπους, η Ελλάδα έφτασε δίκαια στη νίκη.

Κορυφαίος σκόρερ και πάλι ο Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης με 4 γκολ, ενώ από 3 πέτυχαν οι Βλαχόπουλος, Καλογερόπουλος, Γενηδουνιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου