Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

O φοβερός ΟΦΗ «βύθισε» ακόμη περισσότερο τη Λαμία



Ο ΟΦΗ πέρασε σαν... σίφουνας από τη Λαμία, καθώς επικράτησε με 4-1, πήρε σημαντική νίκη και έκανε από πιο δύσκολο το έργο της παραμονής για την ομάδα της Φθιώτιδας.


Ένας φοβερός και τρομερός ΟΦΗ εμφανίστηκε στη Λαμία, σκόρπισε την ομάδα της Φθιώτιδας με 4-1 και ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι έμειναν στη τελευταία θέση με 12 πόντους και παραμένουν φαβορί για τον υποβιβασμό.

O OΦΗ δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερη αρχή στην αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 8′ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Μπάκιτς συνδυάστηκε υπέροχα με τον Τοράλ, ο Ισπανός μέσος σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δύο φορές, μία στο 25′ και μία στο 34′ ο Μαρτίνες δεν κατάφερε να βρει στόχο. Οι Κρητικοί ήταν εξαιρετικοί στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλεύονταν τα ρίσκα της Λαμίας και στο 43′ ο Μπάκιτς με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία μπήκε πιο δυνατά, έψαξε το γκολ αλλά δεν κατάφερε να μειώσει. Ο Ρόμανιτς στο 51′ και ο Τσιλούλης στο 55′ αστόχησαν από καλή θέση και στο 61′ ο ΟΦΗ… σφράγισε τη νίκη.

Ο Ντιουσέ από τα 25 μέτρα έπιασε το δυνατό σουτ, ο Σαράνοφ δεν κατάφερε να αποκρούσει και οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-0. Ο ΟΦΗ κυνήγησε και το τέταρτο γκολ.

Ο Φιλίπε στο 77′ νικήθηκε από τον Σαράνοφ αλλά στο 84′ ήταν πιο εύστοχος και διαμόρφωσε το 4-0, με τον Τσιλούλη στο 94′ να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τη Λαμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου