Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Επιστροφή των Μπακς με μεγάλη νίκη κόντρα στους Σίξερς και μαγικό Giannis

 

Μετά την συντριβή από τους Μπόστον Σέλτικς, οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Φιλαντέλφεια Σέβεντι Σίξερς με 117-104 σε ένα παιχνίδι, όπου...

  ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός.

Μία ανάσα από την εξασφάλιση του απόλυτου πλεονεκτήματος στα playoffs του NBA βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς. Τα ”ελάφια” νίκησαν εντός έδρας τους Φιλαντέλφεια Σέβεντι Σίξερς με 117-104, έφτασαν στο 51-27 και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της regular season στρογγυλοκάθονται στη κορυφή της Ανατολής με δύο νίκες περισσότερες από τους Μπόστον Σέλτικς.

Η ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ μετά την συντριβή από τους Σέλτικς, έβγαλε αντίδραση και με μυθική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασε στο ζητούμενο. Ο Giannis έκανε ακόμη ένα double-double, βοήθησε πάρα πολύ και στις δύο πλευρές του παρκέ και πρόσθεσε ακόμη μία εμφάνιση mvp στο ενεργητικό του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 33 πόντους με 7/13 βολές, 13/16 δίποντα, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 μπλοκ και 1 κλέψιμο σε 31:48 συμμετοχής ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Μπρουκ Λόπεζ (21π.), Κρις Μίντλετον (19π.), Τζρου Χόλιντεϊ (18π.) και Μπόμπι Πόρτις (18π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου