Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Παναθηναϊκός: Επέκτεινε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» έως το 2025 ο Ξενόπουλος



Είναι το πιο παλιό μέλος της «οικογένειας» του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Απ’ το καλοκαίρι του 2007 ανήκει στους «πράσινους» ο Βασίλης Ξενόπουλος, αρχικά...

ως παιδί της Ακαδημίας του «τριφυλλιού» (στην οποία εντάχθηκε σε ηλικία 9 ετών απ’ το Παλαιό Φάληρο) κι εν συνεχεία ως επαγγελματίας στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο του το 2016.

Και πλέον αυτή η σχέση ζωής με τον 25χρονο γκολκίπερ θα συνεχιστεί για άλλα δύο χρόνια, καθώς την Τρίτη (13/6) επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» έως το καλοκαίρι του 2025, όντας πλέον και με τη «βούλα» τρίτος στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, πίσω απ’ τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γιούρι Λοντίγκιν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Βασίλης είναι ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και έχει επαγγελματικό συμβόλαιο από το 2016. Με την πρώτη ομάδα έχει καταγράψει 5 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την τελευταία διετία έχει 23 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα στη Super League 2».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου