Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Η ΔΕΗ αναζητά εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για 8μηνη πρόσληψη στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Κοζάνης



Η ΔΕΗ αναζητά εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για την κάλυψη αυξημένων αναγκών της για τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου της Διεύθυνσης...

Εκμετάλλευσης Λιγνιτικών Μονάδων, που εδρεύει στο Δήμο Κοζάνης του Νομού Κοζάνης, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας, για τις παρακάτω ειδικότητες:.
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών (βάρδια)
  • ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ & Αεριοστροβίλων (ημερήσιοι)
  • ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ & Αεριοστροβίλων (βάρδια)
  • ΔΕ Βοηθοί Χειριστές Ηλεκτροκίνητων ερπυστριοφόρων μηχανημάτων με καδοτροχό (βάρδια)
  • ΔΕ Χειριστές Ηλεκτροκίνητων ερπυστριοφόρων ή μη μηχανημάτων με καδοτροχό
  • ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνιτών Έργων Σάρωθρα (Σκούπα)
  • ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνιτών Έργων (Προωθητήρων & Φορτωτών)
  • ΔΕ Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές (Οδηγοί Λεωφορείου με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
Οι αρμοδιότητες και τα απαιτούμενα προσόντα αναφέρονται λεπτομερώς στις σχετικές αγγελίες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής, το βιογραφικό τους καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΗ Α.Ε. (www.dei.gr à www.dei.gr/el/dei–omilos/anthropino–dynamiko/efkairies–karieras/aggelies–ektaktou–prosopikou-8mina/ ) έως 26/1/2024, σύμφωνα με τον Οδηγό Συμπλήρωσης Αίτησης και το Υπόδειγμα Βιογραφικού (Χρήσιμα αρχεία).

Θα ακολουθήσει αξιολόγηση των βιογραφικών βάσει τυπικών προσόντων και συνέντευξη, βάσει της διαδικασίας προσλήψεων της ΔΕΗ Α.Ε.

Σημειώνεται ότι για την κάλυψη θέσεων σε Υπηρεσιακές Μονάδες της ΔΕΗ που εδρεύουν Σταθμοί Παραγωγής και Ορυχεία παραμένει σε ισχύ το κριτήριο της ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ, με σημαντική βαρύτητα ανάλογα με τις ακόλουθες διαβαθμίσεις:

Α’ βαθμός εντοπιότητας για τους Δημότες των Δημοτικών ή Τοπικών Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων από τις οποίες απαλλοτριώθηκαν ή αγοράσθηκαν εκτάσεις για τις εγκαταστάσεις και τις ανάγκες των Μονάδων της Επιχείρησης.

B’ βαθμός εντοπιότητας για τους Δημότες των υπολοίπων Δημοτικών – Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας που είναι εγκατεστημένος ο Σταθμός Παραγωγής ή το Ορυχείο.

Γ΄ βαθμός εντοπιότητας για τους Δημότες των πλησιέστερων στις εγκαταστάσεις των Σταθμών Παραγωγής – Ορυχείων των Δημοτικών Ενοτήτων.

Δ’ βαθμός εντοπιότητας για τους Δημότες των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων των Δήμων του Νομού που είναι εγκατεστημένος ο Σταθμός Παραγωγής ή το Ορυχείο.

Σημαντική Σημείωση: Για πληροφορίες σχετικά με τις αγγελίες ή και υποστήριξη για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 210 5109488, 210 5109535, 24610 54212, 24610 54305 και 24610 54210 σε ώρες γραφείου 8:00-16:00 ή εναλλακτικά μπορούν να προσέρχονται στην γραμματεία του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και να υποβάλλουν ηλεκτρονικώς τις αιτήσεις τους τοπικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου