Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Και η Κατερίνα Μπατζελή λέει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και προτείνει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας


Την παραίτηση του Πρωθυπουργού ζήτησε και ο αδελφός της πρώην υπουργού, Δημήτρης Μπατζελής, μαζί με άλλα 5 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ...
Η Κατερίνα Μπατζελή μιλώντας πριν από λίγο στο LamiaReport δήλωσε: <<Οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση ή πολιτική πρωτοβουλία δυσχεραίνει ή καθυστερεί τη συνέχιση της χώρας μας στην Ευρώπη πρέπει να αποφευχθεί. Η πρόταση για το δημοψήφισμα έχει «παγώσει» την εθνική οικονομία, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή, στις οποίες άλλωστε στηριζόμαστε για τη μελλοντική μας βιωσιμότητα. 

Η πρόταση του Προέδρου για δημοψήφισμα προέκυψε από την «αναλγησία» των πολιτικών κομμάτων να προχωρήσουν σε συναινετικές διαδικασίες διαχείρισης της εθνικής μας πορείας. 
Οι μικροκομματισμοί δεν αφορούν την ελληνική κοινωνία. Αφορούν και χαρακτηρίζουν ένα αδύναμο και ανασφαλές πολιτικό σύστημα. 

Κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού διαλόγου πρέπει να γίνει σαφές ότι η πρώτη μας πολιτική λύση είναι η δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. 
Ένα μήνυμα που πρέπει να δοθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Το ζήτημα των εκλογών παραμένει πάντα ανοιχτό αλλά δεν είναι της παρούσης ώρας.>> 

Εν τω μεταξύ, έξι στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός της βουλευτού Δημήτρης Μπατζελής, ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου μετά την εξαγγελία για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Πρόκειται για τους Γιώργο Θωμά, Βαγγέλη Μαλέσιο, Στέφανο Μανίκα, Δημήτρη Μπατζελή, Γιάννη Νικολάου και Μηνά Σταυρακάκη.
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου