Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ώρα… ντέρμπι


Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό το Σάββατο, στις 19:30, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με μόνο στόχο τη νίκη, αφού θέλει να προσπεράσει τους «πράσινους» στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και να υπερασπίσει την έδρα του στο ντέρμπι «αιωνίων», δείχνοντας πως έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, που έχει βρει την αγωνιστική του ταυτότητα και αποδίδει συνδυάζοντας το θέαμα και το αποτέλεσμα, θα κυνηγήσει να κερδίσει ακόμα ένα ντέρμπι έπειτα από τις νίκες στην «Τούμπα» κόντρα στον ΠΑΟΚ και στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Αγωνιστικά, ο Βαλβέρδε θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με επιθετικούς προσανατολισμούς και περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αναμένεται να κάνει εκπλήξεις και θα κατεβάσει την ομάδα που… κερδίζει, με τους Λέτο και Κλέιτον στην επίθεση.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό, που ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας. Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει νέα αρχή, μετά την έλευση του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό, ενώ ενδιαφέρουσα κόντρα θα γίνει στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, η Κέρκυρα αναμετράται με τον Εργοτέλη, η Δράμα στο πρώτο της ματς στη Super League κοντράρεται με τον Πανιώνιο των πολλών προβλημάτων στο «Καυτανζόγλειο», ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί την Ξάνθη.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη αγωνιστική για φέτος που θα διεξαχθεί όλο το πρόγραμμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου