Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

"Σκιά" των πολιτικών της Κρήτης η ΕΥΠ!


Σάλος μετά τις αποκαλύψεις, ότι η Υπηρεσία παρακολουθεί τις κινήσεις και τις συνομιλίες πολιτικών στελεχών σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, με το θέμα να φτάνει μέχρι τη Βουλή!Πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία τα τελευταία 24ωρα απασχολεί όχι μόνο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, όπως αποκαλύπτει σήμερα το CretePlus.
Όπως είναι λογικό υπάρχει αναστάτωση ανάμεσα στα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία - σύμφωνα με το δημοσίευμα -έχουν διαπιστώσει ότι τα τηλέφωνά τους (κινητά και σταθερά) παρακολουθούνται.
Σαν να είναι πρωταγωνιστές σε ταινία κατασκοπίας έχουν αρχίσει να συναντώνται κρυφά και χωρίς κινητά! Γιατί όπως είναι γνωστό, μια συσκευη΄κινητής τηλεφωνίας, μπορεί να σε προδώσει ακόμη κι αν είναι κλειστή!
Έτσι μιλούν και όχι μόνο έχουν κλειστά τα κινητά, αλλά να αφαιρούν και την μπαταρία από τη συσκευή αφού έτσι, κατά τις πληροφορίες τους, ακυρώνεται η δυνατότητα πρόσβασης στην παρακολούθηση.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες το κέντρο Παρακολούθησης βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου έχει εγκατασταθεί η μία από τις έξι περίφημες «βαλίτσες» που υπάρχουν και αποτελούν τα απόλυτα εργαλεία παρακολούθησης. 
Το θέμα στη Βουλή
Ήδη ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχάλης Κριτσωτάκης κατέθεσε σχετική ερώτηση, ζητώντας διευκρινήσεις επί του θέματος.
"Σε δημοσίευμα του αθηναϊκού αλλά και τοπικού τύπου αναφέρεται μια σοβαρή υπόθεση παρακολούθησης τηλεφώνων στελεχών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο ενώ και στην τοπική κοινωνία υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με το θέμα αυτό.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «η παρακολούθηση γίνεται μέσω ειδικής «βαλίτσας» που ανήκει στην ΕΥΠ και η οποία είχε εγκατασταθεί προκειμένου να εξαρθρωθεί κύκλωμα παιδεραστίας αλλά τώρα χρησιμοποιείται για πολιτικού χαρακτήρα θέματα.
Επειδή το ζήτημα που προκύπτει είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και αποτελεί ζήτημα δημοκρατίας.
Επειδή και αυτά τα δημοσιεύματα χρήζουν άμεσης απάντησης και διευκρίνησης.
Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
-Διαψεύδετε ή επιβεβαιώνετε το συγκεκριμένο δημοσίευμα; Τι εξηγήσεις δίνει το αρμόδιο Υπουργείο; Προτίθεται να διερευνήσει τις συγκεκριμένες αναφορές;", καταλήγει ο Βουλευτής.
creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου