Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Κρητικές διακρίσεις στη Ριτσώνα



Με κρητική συμμετοχή ξεκίνησε το περασμένο σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων στη Ριτσώνα. Ανάμεσα στους 76 οδηγούς που τελικά πήραν εκκίνηση, βρέθηκαν και δύο Κρητικοί, που συμμετείχαν με απώτερο σκοπό τη διασκέδαση και τη συλλογή πολύτιμης εμπειρίας.
Ο Μανόλης Πιτσάκης με Mitsubishi Lancer Evo8 και την υποστήριξη της “SUPERFAST Ferries”, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση, κατάφερε να τερματίσει 3ος στην κλάση Α8 και στη γενική της Α’.
Την παράσταση όμως έκλεψε ο νεαρός Γιάννης Κακεπάκης με Citroen Saxo VTS και την υποστήριξη του “MEGA-CARS”, που συμμετείχε στην Α6, την κλάση που τα τελευταία χρόνια έχει τον εντονότερο συναγωνισμό. Ο 19χρονος Ηρακλειώτης, από τα δοκιμαστικά του Σαββάτου, έδειξε τις διαθέσεις του, πετυχαίνοντας χρόνους που ήταν πάντα στην πρώτη τριάδα. Στον αγώνα της Κυριακής συνέχισε την άψογη εμφάνισή του καθώς και τη δυνατή μάχη με τοΝ Γιάννη Ζάγαρη με Peugeot 106 S16 και τον Βαγγέλη Τσιούρη με ίδιο αυτοκίνητο. Τελικά βρέθηκε λιγότερο από τρία δέκατα του δευτερολέπτου (!) πίσω από τον Ζάγαρη, αφήνοντας ένα δευτερόλεπτο πίσω του στην 3η θέση τον Τσιούρη.
www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου