Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Επιστρέφει ο Μανώλης Κονταρός

Επιστρέφει στο τραγούδι μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του! 
Ο δημοφιλής Kρητικός τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός, δεκαπέντε μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, το οποίο τον καθήλωσε για πολύ καιρό στο κρεβάτι, επανέρχεται δριμύτερος και υγιής για να εμφανιστεί το Σάββατο του Λαζάρου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Βρύσες του δήμου Χανίων, όπου έκανε και τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα.
Τη συμβολική ημέρα της Ανάστασης του Λαζάρου, στις 7 Μαρτίου, επέλεξε ο αγαπημένος τραγουδιστής και δεξιοτέχνης στο λαούτο Μανώλης Κονταρός για να κάνει την επανεμφάνισή του στη μουσική σκηνή. 
Εχοντας και ο ίδιος ζήσει το θαύμα μιας ανάστασης -αφού μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τον Δεκέμβριο του 2010 πέρασε μεγάλο Γολγοθά και τελικά κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του με τη δύναμη του Θεού, όπως έχει πει ο ίδιος- θα δώσει και πάλι το μουσικό «παρών» ξεκινώντας από ένα κέντρο στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο οποίο έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο τραγούδι πριν από είκοσι πέντε χρόνια.
Ο Μανώλης Κονταρός είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου με μεγάλη ψυχική δύναμη, που αντιμετωπίζει τη ζωή με παλικαρίσιο βλέμμα. Οχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε όλη την Ελλάδα έχει πολλούς και φανατικούς φίλους και θαυμαστές που περιμένουν πώς και πώς να τον ξαναδούν στην πίστα να ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο τα τραγούδια του. 
Πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής συμμετείχε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του δήμου Ρεθύμνου ξεσηκώνοντας το κοινό με την παρουσία του. Ο κόσμος τον χειροκρότησε θερμά, όχι μόνο για τις λατρεμένες του «κοντυλιές», αλλά και γιατί τον είδε να στέκεται ξανά όρθιος!
http://www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου