Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Το Βίντεο που «έδειξε» τον δολοφόνο της Πάρου


















Το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας ήταν εκείνο που οδήγησε τις αρχές στην σύλληψη ενός εκ των δολοφόνων της Πάρου. ΕΛ.ΑΣ «Αυτός σκότωσε τον ταξίτζη»


Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας οδήγησε τελικά τους αξιωματικούς της αστυνομίας στην σύλληψη του δολοφόνου της Πάρου. Μετά την επεξεργασία που έγινε πάνω στην εικόνα διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους δράστες της αιματηρής ληστείας ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, τον οποίο και αναζητούσαν. Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ από το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος ο δράστης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ο 30χρονος Έλληνας που στις 12:45 θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και το τελευταίο διάστημα διέμενε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Στις αρχές Αυγούστου οι αστυνομικοί χάνουν τα ίχνη του. Από το βίντεο της τράπεζας τον αναγνωρίζουν και αρχίζουν να τον αναζητούν. Τον εντοπίζουν και πάλι στις 14 Αυγούστου να κινείται στο Μοναστηράκι.

Την ίδια ώρα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων ταυτοποιούν τα ευρήματα του DNA και το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής συλλαμβάνεται στην περιοχή του Κεραμικού κοντά στον σταθμό του μετρό.

Όλο το βράδυ ο 30χρονος ανακρίνονταν από άντρες της αντιτρομοκρατικής οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση καθώς έχουν φέρονται να έχουν βρεθεί αποτυπώματά του σε παλαιότερη τρομοκρατική επίθεση.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο ότι είναι πολύ κοντά στο να συλλάβουν και τους υπόλοιπους δράστες.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου