Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Νέα έκθεση βιβλίου στη Λότζια






















Μετά από την εξαιρετική επιτυχία που είχε την προηγούμενη χρονιά η Έκθεση Κρητικού βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο σε συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου , τη Βικελαία Βιβλιοθήκη ,το σύλλογο Βιβλιοπωλών ,το σύλλογο Λογοτεχνών και το Σύλλογο Πολιτιστικής Ανάπτυξης ,την ερχόμενη Τετάρτη 22 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες της η δεύτερη Έκθεση που θα φιλοξενηθεί και πάλι στη Λότζια.



Η Έκθεση Κρητικού βιβλίου θα λειτουργήσει μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Η Έκθεση θα περιλαμβάνει παλιές και νέες εκδόσεις(ποίηση,πεζογραφία,παιδικά,ταξιδιωτικά,ψυχολογία,Λαογραφία,οικονομία,Ιστορία) που έχουν γράψει Έλληνες και ξένοι συγγραφείς και έχουν ασχοληθεί με το νησί μας αλλά και πολλοί Κρήτες .

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης δήλωσε ότι μετά τις θετικές κριτικές που απέσπασε η πρώτη έκθεση που διοργανώθηκε πέρυσι με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής , τον ενθουσιασμό και την έκπληξη για το εύρος και τον πλούτο της Κρητικής εκδοτικής δραστηριότητας στόχος είναι η έκθεση αυτή να γίνει θεσμός αφού το νησί μας έχει αναδείξει κορυφαίους συγγραφείς .

Ο πρόεδρος των βιβλιοπωλών Ηρακλείου κ. Μανόλης Κυριάκης δήλωσε με τη σειρά του ότι η έκθεση αποτελεί ένα όνειρο πολλών ετών χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια αλλά η αποφασιστικότητα του Δημάρχου βοήθησε ώστε να γίνει πραγματικότητα και να προσελκύσει επισκέπτες όχι μόνο από την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου