Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κλέβουν υδρόμετρα από τα σπίτια!

Κλέβουν υδρόμετρα από τα σπίτια!

Όλο και πιο ακραία κόλπα σκαρφίζονται οι «κυνηγοί» χαλκού για να εξασφαλίζουν το πολύτιμο μέταλλο που θα τους αποφέρει κέρδη!

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν βάλει στόχο τα… ρολόγια του νερού στα σπίτια της Πάτρας όπου έχουν καταγραφεί δεκάδες κλοπές!

Οι δράστες εμφανίζονται ως υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πατρών και ισχυρίζονται ότι θα αντικαταστήσουν τα υδρόμετρα! Όμως, τα παίρνουν και γίνονται καπνός με ένα λευκό βαν, του οποίου τον αριθμό κυκλοφορίας συγκράτησαν κάποιοι και τον έδωσαν στην Αστυνομία που τους αναζητά.

Αντίθετα, στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας δρουν συμμορίες… «πεινασμένων» και όχι μόνο κακοποιών. Μέσα στο ίδιο βράδυ, διέρρηξαν ένα αρτοποιείο από το οποίο άρπαξαν τρόφιμα και μερικά κέρματα από την ταμειακή μηχανή, ένα μίνι μάρκετ από το οποίο πήραν διάφορα είδη διατροφής και 700 ευρώ, αλλά και τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα από τα οποία έκλεψαν τα ηχοσυστήματα.

Την επανεμφάνισή τους έκαναν στο Αγρίνιο οι διαρρήκτες που τρυπώνουν στα σπίτια σπάζοντας τον «αφαλό» της κλειδαριάς την ώρα που οι ένοικοι λείπουν στις δουλειές τους.

Από μια μονοκατοικία έκλεψαν 500 ευρώ και χρυσαφικά άγνωστης αξίας και διέφυγαν αθέατοι.

Ένα κατάστημα στο Σκούταρι Σερρών διέρρηξαν άγνωστοι που προφανώς ασχολούνται με… αγροτικές εργασίες και έκλεψαν μια χειροκίνητη πετρελαιοφόρο φρέζα, ένα μηχάνημα ραντίσματος και ένα πλυστικό μηχάνημα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου