Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Στο «ψυγείο» μπαίνει όλη η χώρα

Στο «ψυγείο» μπαίνει όλη η χώρα - Πολικές θερμοκρασίες και χιόνια μέχρι και την Αττική

Με παγωνιά ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα, προβλέπεται ηλιοφάνεια αλλά με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που κατά τόπους θα φτάσουν τους -3 βαθμούς.



Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, μετά το μεσημέρι όμως και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο,
ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος μετά το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου