Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Τέλος» η ΠΑΕ ΑΕΚ

«Τέλος» η ΠΑΕ ΑΕΚ

Έπεσαν και τυπικά οι τίτλοι τέλους για την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η τελευταία Γ.Σ. της, όπου με ποσοστό εκπροσώπησης των μετόχων 53,5% που συνιστούσε απαρτία, εγκρίθηκε η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης και η λύση της εταιρίας.



Ο Χάρης Οικονομόπουλος με αίτημά του, το οποίο μετέφερε στη ΓΣ ο Ανδρέας Δημητρέλος, ζήτησε να αναβληθεί η απόφαση για ένα μήνα, προκειμένου να έχει τελειώσει πρώτα η δίκη Ψωμιάδη, ωστόσο τέτοιο δεν έγινε δεκτό.

Κι αυτό γιατί, όπως εξήγησε ο Αλέξης Αλεξίου, ως εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, αφενός η δίκη είναι ποινική και ως εκ τούτου και η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει οικονομικό όφελος και αφετέρου κανείς δεν εγγυάται ότι θα έχει τελειώσει σε ένα μήνα η δικαστική διαμάχη με τον άλλοτε μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Αφού λοιπόν συμφώνησε με αυτό και ο εκπρόσωπος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης κι απορρίφθηκε κι επίσημα το αίτημα του Οικονομόπουλου, προχώρησαν οι διαδικασίες για να εγκριθεί ο ισολογισμός έναρξης και λήξης της εκκαθάρισης. Κάτι που, όπως προαναφέραμε, έγινε με το συντριπτικό ποσοστό του 53% και επί της ουσίας δρομολόγησε τη λύση της ΠΑΕ.

Μετά το τέλος αυτής της ιστορικής συνέλευσης, ο τελευταίος πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, δήλωσε: «Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την έγκριση του ισολογισμού της λήξης της εταιρείας και την τυπική λύση πλέον της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης αποφάσισε την απαλλαγή του εκκαθαριστή και του ορκωτού ελεγκτή και πλέον ακόμα και τυπικά η ΠΑΕ Λύθηκε. Και ξεκινάει η αρχή μιας καινούργιας ΑΕΚ. Ευελπιστούμε όλοι μας να βρει τον δρόμο της και να πάει εκεί που της αρμόζει. Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Εύχομαι η ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της, να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα της και σε λίγο καιρό να αρχίσει το γήπεδο της.

Πλέον αναμένεται να κατατεθούν τα πρακτικά της σημερινής Γ.Σ. στη Νομαρχία, εν συνεχεία να εγκριθούν και να κατατεθούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης ώστε να δημοσιευθεί κατόπιν στο ΦΕΚ η λύση της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου