Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ το απόγευμα στα Προπύλαια


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών στις 6:00 σήμερα το απόγευμα προγραμματίζει η ΑΔΕΔΥ για να... 



καταγγείλει την απαγόρευση της συγκέντρωσης που είχε προκηρυχθεί για τις 8/1/2014 στο πλαίσιο της αντίθεσης για την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από τη χώρα μας και τη σύλληψη και παραπομπή σε δίκη του Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., γιατί συμμετείχε στην απαγορευμένη από την αστυνομία συγκέντρωση.

«Ο αυταρχισμός της Κυβέρνησης συνεχίστηκε και στις 11 Ιανουαρίου με την απαγόρευση συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών της ΟΛΜΕ και των υπό διαθεσιμότητα σχολικών φυλάκων και με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του εκπαιδευτικού και μέλους της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Γρηγόρη Καλομοίρη», αναφέρει η Ένωση σε ανακοίνωσή της.

Για αύριο η ΑΔΕΔΥ προγραμματίζει συγκέντρωση συμπαράστασης την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10:00πμ, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτήριο 7), καθώς την ώρα εκείνη θα γίνει η δίκη του Π. Αντωνόπουλου. Την ίδια μέρα θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ στις 12:30 μμ στο Υπουργείο Υγείας κηρύσσοντας παράλληλα στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου