Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«Φαβορί για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ»



Αυτονόητο θα πρέπει να θεωρείται ότι η Ντιναμό Μινσκ θα παίξει για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (27/11, 20:00) στην 5η αγωνιστική του Europa League, έχοντας μόνο στόχο το να παλέψει για το γόητρο της, σύμφωνα με τον Φρανκ Τζα Τζετζέ….



Ο 28χρονος επιθετικός των Λευκορώσων μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» και όπως ανέφερε η ελληνική ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι της Γκινγκαμπ για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Ερχεται το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά εσείς δεν έχετε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πώς αντιμετωπίζετε αυτό το ματς;

«Θα πρέπει να θεωρήσουν όλοι αυτονόητο ότι θέλουμε να κερδίσουμε, αν και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ακόμη και η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Για μας όλα έχουν τελειώσει. Το πρωτάθλημα στη Λευκορωσία, ακόμη και το Europa League, όπου δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Θα παίξουμε όμως για μας και την ομάδα. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά λίγοι παίκτες έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν μπορούμε πάντως να πούμε ότι κερδίσαμε κάτι φέτος από το Europa League, αυτό είναι σίγουρα οι εμπειρίες για το μέλλον»

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για σας, αλλά ο ΠΑΟΚ “καίγεται” για τη νίκη, πιστεύεις ότι θα παίξει ρόλο;

«Οταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο για να αγωνιστείς, τα ξεχνάς όλα και προσπαθείς πάντα για τη νίκη. Ετσι θα κάνουμε κι εμείς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τους βαθμούς και το γεγονός ότι εμείς παίζουμε μόνο για το γόητρό μας, ίσως δίνει στους Ελληνες μια καλή ευκαιρία για τη νίκη. Δεν θα είμαστε όμως εύκολος αντίπαλος. Τώρα παίζουμε για την ομάδα, τον κόσμο και τη τιμή μας. Παίζουμε για μας και θέλουμε το καλύτερο δυνατό».

Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η εικόνα του αγώνα, αν υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί;

«Οπως είπα και προηγουμένως δεν έχουμε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το παλέψουμε. Σίγουρα μας στεναχωρεί που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εχουμε πολλούς καλούς και νέους παίκτες και όλοι θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε ταλέντο. Ισως στο μυαλό κάποιων να βρίσκεται και το ότι θα πρέπει να δείξουμε καλά στοιχεία για να υπάρχουν και πιθανότητες να μας δουν ομάδες από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είμαι βέβαιος ότι σχεδόν όλα τα παιδιά στην ομάδα θα ήθελαν να παίξουν, ας πούμε, στην Αγγλία ή ακόμη και στην Ελλάδα».

Με δεδομένο ότι η Φιορεντίνα θα προκριθεί από τον όμιλο, ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα είναι η δεύτερη;

«Ουσιαστικά το ερώτημα είναι ΠΑΟΚ ή Γκινγκάμπ; Εχουμε παίξει και με τους δύο και θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Ανεξάρτητα από το τι έγινε στο μεταξύ τους παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερο επίπεδο απ’ ότι η Γκινγκάμπ».

Το συμβόλαιο του λήγει το τέλος της χρονιάς και δεν είναι αρνητικός στο να έρθει στην Ελλάδα.

«Να παίξω στην Ελλάδα; Γιατί όχι. Απ’ ό,τι ξέρω το πρωτάθλημα είναι σε καλό επίπεδο και σίγουρα για μένα θα ήταν ένας καλός προορισμός. Δεν κρύβω μάλιστα πως ήδη έχω δεχθεί κάποια τηλεφωνήματα από γνωστούς. Δεν μπορώ να πω αν έχω κάποια επίσημη πρόταση. Μου έχουν μιλήσει κάποιοι μάνατζερ για ελληνικές ομάδες, αλλά τίποτα συγκεκριμένο, οπότε δεν έχω να σου πω κάτι σίγουρο. Ποιος ξέρει. Μπορεί να παίξω και στον ΠΑΟΚ. Να σου πω την αλήθεια είναι μία καλή προοπτική, αλλά μην το κάνεις πρώτο θέμα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν», σχολίασε.





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου