Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ματσάρα στη Λεωφόρο - νίκη με 4-3 για τον Παναθηναϊκό επί του ΠΑΟΚ με χατ-τρικ του Μπεργκ

Ματσάρα στη Λεωφόρο - νίκη με 4-3 για τον Παναθηναϊκό επί του ΠΑΟΚ με χατ-τρικ του Μπεργκ

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με πλούσιο θέαμα, επτά γκολ και διαρκείς εναλλαγές συναισθημάτων ήταν το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ...


στην -κεκλεισμένη των θυρών- Λεωφόρο, το τέλος του οποίου βρήκε νικητες τους «πράσινους» με 4-3 σκορ.
Η νίκη του «τριφυλλιού» φέρει φυσικά φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην επικράτηση της ομάδας του.

Mε αυτό το τρίποντο οι «πράσινοι» έφτασαν τους 58 βαθμούς και πλέον μοιράζονται το «ρετιρέ» με τον Ολυμπιακό που έχει πάντως αγώνα λιγότερο, ενώ στον αντίποδα οι «ασπρόμαυροι» μετά τη σημερινή τους ήττα παρέμειναν στην 3η θέση με 50 βαθμούς.

Η ομάδα του Αναστασίου προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με τον Σουηδό «γκολεαδόρ», ωστόσο ο «δικέφαλος» του Βορρά με τέρματά των Αθανασιάδη (42') και Σκόνδρα (60') έκανε την ολική ανατροπή, για λίγο ωστόσο.

Κι αυτό γιατί το «τριφύλλι» ισοφάρισε στο 63' με τον Καρέλη, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Μπέργκ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «πράσινους» με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Πάντως το σόου του Σουηδού συνεχίστηκε καθώς στο 87ο λεπτό παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Ιτάνζ πετυχαίνοντας χατ-τρικ, με τον Νομπόα να μειώνει απλά στις καθυστερήσεις.

Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ 4-3

Γκολ:
 27', 70' 87' Μπεργκ, 63' Καρέλης -  42' Αθανασιάδης, 60' Σκόνδρας, 90+2' Νομπόα 

Κίτρινες: 
Μπεργκ (Παναθηναϊκός)
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (50' Καρέλης), Λαγός (80' Κουτρουμπής), Μπεργκ, Ζέκα, Ταυλαρίδης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς (66' Ατζαγκούν).

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης):
 Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Γκολάσα, Περέιρα, Μακ, Παπαγιαννόπουλος, Βίτορ, Νομπόα, Κόστα (80' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου