Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

«Πόκερ» για Καρέλη



Την πρώτη κρούση για τον Νίκο Καρέλη έκανε η Παλέρμο, η οποία – σύμφωνα με μερίδα του ελληνικού Τύπου – προσφέρει 3 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Κρητικού επιθετικού.





Ο ιταλικός σύλλογος είχε πρότινος τον 32χρονο φορ της Σασουόλο, Αντόνιο Φλόρο Φλόρες, επίσης στο μεταγραφικό της στόχαστρο, όμως προτιμά τον διεθνή άσο που είναι νεότερος σε ηλικία και έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Στο «τριφύλλι», παράλληλα, περιμένουν κίνηση και της Γκενκ, η οποία στην τελευταία επαφή που είχαν οι παράγοντες των δύο ομάδων δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Πρόθεση των «πράσινων» είναι να μπει ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 15 με 20% και ρήτρα επιστροφής του παίκτη στο μέλλον για άλλη ελληνική ομάδα. Η Παλέρμο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του ποσοστού και όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν εξελίξεις τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Για παν ενδεχόμενο στον Παναθηναϊκό κινούνται ήδη για τον αντικαταστάτη του Νίκου Καρέλη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ψηλά στη σχετική λίστα είναι ο Βενεζουελάνος επιθετικός της Τορίνο, Ζοζέφ Μαρτίνες, και ένας ακόμη πιο έμπειρος Ιταλός φορ.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» κινούνται και για έναν δημιουργικό μέσο και όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει προχωρήσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Εν τω μεταξύ, από τη στιγμή που δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του Χρήστου Μπούρμπου, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να προχωρήσει το «τριφύλλι» για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, αφού ο Στραματσόνι θέλει να δει και τον Βέμερ και να δώσει μερικές ευκαιρίες στον Μαρινάκη.

Τέλος, εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ο Ολιβιέ Μπουμάλ μαζί με τον εκπρόσωπό του και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας 2,5 ετών και θα φτάσει τις 500.000€ (300.000 ευρώ σε δόσεις, συν 250 ακόμη, ως χορηγική συμφωνία).

Ο Καμερουνέζος επέστρεψε την Κυριακή (27/12) από το Παρίσι, όπου πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων με τους δικούς του ανθρώπους και σύμφωνα με το Goal, το πρωί της Δευτέρας (28/12) αναμένεται στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον εκπρόσωπό του. Ο Αφρικανός θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με το Τριφύλλι.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου