Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ζωντανοί θρύλοι στο Ηράκλειο



Μοναδικές στιγμές στο φίλαθλο κοινό χάρισε η θρυλική ομάδα του 2004 σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους παλαίμαχους της Ίντερ.


Η ήττα από τους «νερατζούρι» στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου στα πέναλτι πέρασε σε... δεύτερη μοίρα, καθώς ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους διεθνείς που πριν από 13 χρόνια χάρισαν στην Ελλάδα το τρόπαιο του Euro της Πορτογαλίας και να τους αποθεώσει.

Περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Παγκρήτιο για να απολαύσουν έστω και για 80 λεπτά ποδόσφαιρο από παλαίμαχους παίκτες... παγκόσμιας κλάσης. Τα έσοδα της φιλικής αναμέτρησης θα δοθούν στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης.

Το ματς στην κανονική του διάρκεια τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1-1, αλλά στα πέναλτι οι Ιταλοί αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και με 4-2 πήραν τη νίκη. Ο κόσμος, όμως, χειροκρότησε τον Ότο Ρεχάγκελ και τους παίκτες δείχνοτνάς τους ότι δεν έχουν ξεχάσει τις μεγάλες χαρές που προσέφεραν σε ολόκληρη την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2004.

Για την ιστορία, ο Καλόν έβαλε μπροστά την Ίντερ στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη ο Κατσουράνης ισοφάρισε.

ΕΛΛΑΔΑ 2004: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης (45’ Γεωργιάδης), Νταμπίζας (45’ Καψής), Δέλλας, Φύσσας (45’ Λάκης), Μπασινάς, Ζαγοράκης (45’ Κατσουράνης), Τσιάρτας, Καραγκούνης (56’ Ζαγοράκης), Χαριστέας, Παπαδόπουλος.

ΙΝΤΕΡ FOREVER: Τόλντο (41’ Φρέι), Ζανέτι, Μπιάνκι, Καλόν (76’ Χούτος), Καρμπόνε (52’ Μπαρέζι), Ντακούρτ (61’ Καραγκούνης), Ματεράτσι, Κίβου, Σουάζο (56’ Πίτσι), Γεωργάτος (52’ Κριστιάν Ζανέτι), Κολονέζε (45’ Φρέζι).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου