Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Mαφιόζικη εκτέλεση στη Σητεία

Mαφιόζικη εκτέλεση στη Σητεία

Αντιμέτωπες με ένα άγριο έγκλημα, ήρθαν σήμερα το πρωί οι διωκτικές αρχές στο Λασίθι. Συγκεκριμένα, στην περιοχή Πιλαλήματα της Σητείας, βρέθηκε...



μέσα σε μία λίμνη αίματος, γνωστός γιατρός της περιοχής. Πρόκειται για τον καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη. Για τη δολοφονία του καρδιολόγου έχει προσαχθεί ένα ύποπτο άτομο με καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Ο καρδιολόγος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού αγοριού, ενώ διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της Σητείας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε σήμερα τα γενέθλιά του.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και το αυτοκίνητό του. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ιατροδικαστής για την αυτοψία.



Πιθανότατα, και όπως προκύπτει από τις πρώτες ενδείξεις οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον γιατρό, τον οποίο «γάζωσαν» στην κυριολεξία με τις σφαίρες τους.

Προσαγωγή υπόπτου βουλγαρικής υπηκοότητας

Εν τω μεταξύ το απόγευμα του Σαββάτου οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ύποπτου ατόμου, βουλγαρικής καταγωγής, το οποίο και ανακρίνεται.



Ένας κυνηγός φέρεται να είναι μάρτυρας του συμβάντος και όπως ενημέρωσε τις αρχές είδε τον δράστη να επιβιβάζεται σε άσπρο αυτοκίνητο.



Οι αρχές προχώρησαν στην ακινητοποίηση ενός οχήματος στην περιοχή του Περιστερά της Ιεράπετρας όπου και συνέλαβαν τον Βούλγαρο υπήκοο.

Ο ύποπτος σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχει δηλώσει πως είναι αστυνομικός και υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία της πατρίδας του.



Ως τώρα, δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα, ωστόσο τα αποτυπώματά του έχουν βρεθεί πάνω στο όπλο του εγκλήματος που βρέθηκε σε κοντινό σημείο μαζί με ένα κυνηγετικό σακίδιο.






Φωτογραφίες:cretapost.gr, fonien.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου