Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

«Να γράψουμε ιστορία»

«Να γράψουμε ιστορία»

Είναι δύσκολο να βγει η ΑΕΚ από την ψυχολογία των πανηγυρισμών και να συγκεντρωθεί στο νέο στόχο της, τον τελικό κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ. Αυτό υποστήριξε...



ο Κώστας Γαλανόπουλος κατά τη διάρκεια της media day των πρωταθλητών Ελλάδας, σήμερα στα Σπάτα.

«Να μπούμε το Σάββατο στον τελικό και να κλείσουμε κάποια στόματα. Θα είναι εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση με τα δύο του πρωταθλήματος. Ένα κλειστό ματς που πιστεύω ότι θα κριθεί στα λάθη» δήλωσε ο νεαρός μέσος, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών.

«Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Ούτε εκδίκηση θέλουμε για τον περσινό τελικό, ούτε κάτι άλλο. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι γι' αυτό το ματς» είπε ο Τάσος Μπακασέτας.

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Βασίλης Μπάρκας, τόνισε: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Έχουν γίνει πολλά και μετά τον περσινό τελικό και μετά το ματς της Τούμπας. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι εντός εισαγωγικων να κλείσουμε κάποια στόματα. Νομίζω πως θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα να πάρουμε αυτόν τον τελικό. Νομίζω κανείς δεν έχει αμφιβολία ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει αμφιβολίες».

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος επίσης κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική, υπογράμμισε:

«Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Και εμείς και ο ΠΑΟΚ έχουμε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο φέτος. Θα μπούμε να το διασκεδάσουμε. Έχουμε 40 χρόνια να πάρουμε νταμπλ, όμως φέτος έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ας το σπάσουμε κι αυτό!».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου