Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Με στόχο πάντα την κορυφή Ο Ολυμπιακός

Με στόχο πάντα την κορυφή Ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, τα οποία ήταν ευρωπαϊκά. Τα δυο ματς με Λουκέρνη κι αυτό απέναντι στην Μπέρνλι...



 την περασμένη Πέμπτη, αποδεικνύουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν δουλέψει σε σωστές βάσεις και είναι σε θέση να παρουσιάσουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι πειραιώτες καλούνται πάντως ν’ αφήσουν σε δεύτερο πλάνο τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ καθώς το βράδυ Κυριακής ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη.

Στη σκέψη των ερυθρόλευκων υπάρχει μόνο η νίκη και το ξεκίνημα με το δεξί. Η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού είναι σε πολύ καλό επίπεδο και ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει την προσπάθεια του για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, συνδυάζοντας νίκη με καλή απόδοση.

Ότι ακριβώς έκανε στα τρία προηγούμενα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Ο Ολυμπιακός πέτυχε όπως προαναφέραμε μια σημαντική νίκη την περασμένη Πέμπτη επί της Μπέρνλι αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του καλούνται ν’ αφοσιωθούν στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Το νέο πρωτάθλημα ξεκινά με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων. Αυτό είναι δεδομένο για τους πειραιώτες, οι οποίοι μπαίνουν στην μάχη για το πρωτάθλημα έχοντας δημιουργήσει μια νέα ομάδα. Μια ομάδα που δείχνει πως έχει σημαντικές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της, καθώς αποδεικνύει από τα πρώτα κιόλας ματς της σεζόν ότι έχει δυνατότητες να παρουσιάσει σπουδαία πράγματα.

Ο Μαρτίνς έχει δείξει πως η δουλειά του αποδίδει «καρπούς» και στο μεγάλο λιμάνι είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά, έχοντας κάνει πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν μια νέα ομάδα με στόχο να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και δεν χωρά αμφιβολία πως τα πρώτα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου