Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες



Συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο νότιοι - νοτιοδυτικοί, πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα με εκ νέου τοπικές βροχές τη νύχτα στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Ύφεση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου