Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Πράσινος “τυφώνας”… ισοπέδωσε την Ένωση στο ΟΑΚΑ!



Απίστευτο ξέσπασμα για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς συνέτριψε με 30 πόντους διαφορά την ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστικής της Basket League και με το εντυπωσιακό...

111-79, έδειξε σημάδια... ζωής, μετά τα απανωτά "χαστούκια" στην Euroleague. Απογοητευτική εικόνα για την Ένωση, που έχασε στο τέλος και τον κορυφαίο της παίκτη, τον Βινς Χάντερ, με τραυματισμό.

Με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο του και μέσα σε “βαρύ” κλίμα για τις εμφανίσεις στη Euroleague, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τη 10 αγωνιστική της Basket League.

Στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έφτιαξε την ψυχολογία του μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Τραγική εικόνα από την πλευρά της ΑΕΚ, η οποία έχασε και τους Ματσιούλις και Χάντερ με τραυματισμούς, σε μία καταστροφική βραδιά για την ομάδα του Μπάνκι

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, η οποία και έριξε την ομάδα στην 11η θέση της κατάταξης στη Euroleague και ενώ είχε ήδη αποχωρήσει ο Τσάβι Πασκουάλ, με τον Βόβορα να αναλαμβάνει τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή.

Αντίθετα η ΑΕΚ εμφανίζεται “τρένο” σε Ελλάδα και Ευρώπη τις τελευταίες αγωνιστικές και δοκιμάζεται στην κοινή της έδρα με το Τριφύλλι, θέλοντας να αποδείξει ότι φέτος στοχεύει ακόμη ψηλότερα σε σχέση με την περσινή εξαιρετική της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου