Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Παναθηναϊκός – Προμηθέας 111-77 ΤΕΛΙΚΟ: Πρωταθλητές Ελλάδας οι «πράσινοι»!

Παναθηναϊκός – Προμηθέας 111-77 ΤΕΛΙΚΟ: Πρωταθλητές Ελλάδας οι «πράσινοι»!

Ο Παναθηναϊκός είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας στη Basket League "καθαρίζοντας" με... σκούπα 3-0 τον Προμηθέα Πάτρας...



 στους τελικούς, μετά και το επιβλητικό 111-77 στο τρίτο ματς του ΟΑΚΑ.

Με ένα επιθετικό σόου από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Παναθηναϊκός του Ρικ Πιτίνο αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19, επικρατώντας του Προμηθέα Πάτρας με 111-77 στο τρίτο και καθοριστικό ματς της σειράς.

Οι «πράσινοι» ήταν εντυπωσιακοί σε όλο το ματς και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με τον Νικ Καλάθη να «αγγίζει» το double double και 6 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά ήδη πρωταθλητής Ελλάδας

 Προμηθέας έκανε την έκπληξη κόντρα στην ΑΕΚ και πέρασε στους τελικούς του πρωταθλήματος, όμως εκεί ο Παναθηναϊκός δείχνει «πανίσχυρος» και έχοντας κάνει ήδη το 2-0, ετοιμάζεται για μία τρίτη νίκη στην έδρα και την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου στη Basket League.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο ξεκίνησε τη σειρά με νίκη 103-77 στο ΟΑΚΑ και διπλασίασε τις νίκες της με το 92-80 στην Πάτρα, δείχνοντας ανίκητη στο «δρόμο» για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου